EUR
    m2
   

#117, Apartament 4 camere 2 bai, balcon, parcare, 102mp

  Versiune tipărită
De vânzare, Apartamente, 4 camere
Alba Iulia

EUR 129000 Ofertă
Anunțul a fost postat de către
Agent
Agent https://www.adrealestate.ro/
Toate vizualizările: 1023
Numărul de vizualizări de astăzi: 2
Data creării: 08.11.2021 17:58:06
ID Anunț:
117
Tipul:
De vânzare
Tipul de proprietate:
Apartamente
Adresă:
Alba Iulia, Alba Iulia-Cetate
Preț:
EUR 129000 Ofertă
Descriere:

AD Real Estate va ofera spre vanzare un apartament de lux de 4 camere, foste proprietati, amplasat ultracentral, zona linistita din cartierul Cetate.

Acesta este pozitionat la etajul 4, pe un singur nivel si dispune de o suprafat utila de 102 mp cu inaltimea 2,85 m, boxa la subsol, pod si un loc de parcare in curtea blocului.

Compartimentarea apartamentului este dispusa, decomandat, astfel: 4 camere, 2 bai, hol foarte mare, bucatarie separata, 1 balcon inchis, 1 balcon deschis si 1 spatiu de depozitare.

Apartamentul a fost nou utilat cu instalatii electrice pe cupru din belsug, instalatii sanitare si termice, a fost complet renovat si se vinde mobilat. De asemenea acesta dispune de antena satelit Astra cu prize in fiecare camera, Vodafone cu TV, internet, telefon, aer conditionat, jaluzele de aluminiu electrice cu timer din Germania, jacuzzi, robineti Kludi cu termostat, mobila de bucatarie Thomas Fashion, cu masina de spalat vase, mobila din Germania, usi interioare Porta Doors, la intrate usa de siguranta RC2, detector de fum, de gaz, etc.

Se poate achizitiona facultativ un garaj spatios de 20 mp, asfaltat, cu electricitate si terenul aferent cu CF separat, in fata blocului.

Număr de camere:
4
Floor:
etajul 4 din 4
Suprafață totală:
102 m2

Calculator de împrumut

Plată lunară: EUR

Plată în exces: EUR


Anunțuri similare
 
^ Du-te la inceput